Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 17:23

Η κατασκευή της ιστοσελίδας promitheas-mytilinis.gr ολοκληρώθηκε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
promitheas-mytilinis.gr promitheas-mytilinis.gr by WEBGRECO

Η κατασκευή της ιστοσελίδα promitheas-mytilinis.gr όσο και η κοινωνική της δικτύωση στο facebook, έχει ολοκληρωθεί και σας προσκαλούμε σε μια περιήγηση για να τις γνωρίσετε.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε και φιλοξενείτε από την WEBGRECO προκειμένου να κάνει χρήση των ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου:

• Φιλοξενία ιστοσελίδας σε διακομιστή της εταιρείας μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • Κατοχύρωση διαδικτυακής διεύθυνσης μέσο της εταιρείας μας.
  • Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με άπειρες δυνατότητες.
  • Πρότυπο εμφάνιση αποκτημένο από εταιρεία του εξωτερικού και προσαρμοσμένο από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.
  • Βελτίωση στις μηχανές αναζήτησης με τακτοποίηση των μεταδεδομένων.
  • Υποστήριξη και συντήρηση από το τεχνικό μας τμήμα.
  • Αλλά και πλήθος άλλων υπηρεσιών.

Η ιστοσελίδα promitheas-mytilinis.gr αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό χώρο του "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" - Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιλήνης

Τέλος ο "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" - Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιλήνης καταχωρήθηκε και στον Επαγγελματικό Οδηγό της Λέσβου - Lesvos.Pro, στον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις ανακοινώσεις και νέα του.

Η ανάπτυξη, προαγωγή και καλλιέργεια του αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος, η αρμονική ανάπτυξη των σωματικών, ψυχικών, μορφωτικών και διανοητικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των αθλητικών μελών μας αλλά και κατ επέκτασιν των κατοίκων της Μυτιλήνης και ιδιαίτερα της νεολαίας, στην ανάπτυξη κοινωνικής, αγωνιστικής συνείδησης με την χρησιμοποίηση της γυμναστικής, του αθλητισμού, και των αθλοπαιδιών την ενημέρωση για τα ωφέλει της άσκησης, τόσο στο σωματικό όσο και στο ψυχολογικό τομέα και η συμμετοχή σε κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις.

Το πρώτο αθλητικό τμήμα που θα λειτουργήσει ο Α.Π.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ είναι το τμήμα τις ΑΘΛΗΤΙΚΉΣ ΠΑΛΗΣ (ελληνορωμαϊκή, ελεύθερη πάλη) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα δυναμικά αθλήματα (πάλη υποταγής, τζούντο, κ.α.).

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 19:04