dimitrisaikaterinis.gr

dimitrisaikaterinis.gr dimitrisaikaterinis.gr by WEBGRECO

Η κατασκευή της ιστοσελίδα dimitrisaikaterinis.gr, της εταιρείας του Δημήτρη Αικατερίνη έχει ολοκληρωθεί και σας προσκαλούμε σε μια περιήγηση που θα σας ενημερώσει τόσο για την εταιρεία, όσο και για τις υπηρεσίες της.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε και φιλοξενείτε από την WEBGRECO προκειμένου να κάνει χρήση των ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου:

  • Φιλοξενία ιστοσελίδας σε διακομιστή της εταιρείας μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • Κατοχύρωση διαδικτυακής διεύθυνσης μέσο της εταιρείας μας.
  • Κατασκευή στατικής ιστοσελίδας.
  • Πρότυπο εμφάνιση από το τεχνικό μας τμήμα.
  • Υποστήριξη και συντήρηση από το τεχνικό μας τμήμα.
  • Αλλά και πλήθος άλλων υπηρεσιών.

 

Η εταιρεία του Δημήτρη Αικατερίνη - Κατασκευές Σιδήρου, Αλουμινίου και Μηχανουργείο   μπήκε και στον επαγγελματικό οδηγό Lesvos.Pro, όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις προσφορές και τα νέα της εταιρείας.

Η ατομική επιχείρηση του Δημήτρη Αικατερίνη δραστηριοποιείται σε όλη την Λέσβο στο χώρο των κατασκευών σιδήρου και αλουμινίου καθώς και μηχανουργικών εργασιών. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην τεχνολογία του κλάδου και την τεχνογνωσία, είναι σε θέση να δίνει σωστές λύσεις εξασφαλίζοντας ένα άριστο αποτέλεσμα με συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και στο κόστος του τελικού προϊόντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « hellenicorigins.com tsatrafili.gr »

rss-feed facebook lesvospro
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. linkedin google-plus
twitter flicker delicious
Vimeo yahoo youtube


Προβολή WEBGRECO σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους